Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (16-03-2012)

 

Αγαπητοί γονείς - μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

          Την Παρασκευή 16 Μαρτίου & ώρα 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, στην οποία παραβρέθηκαν 24 μέλη του Συλλόγου. Έλαβε χώρα ο απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για το έτος 2011 – 2012:

Α. Δημιουργήθηκε 3ο εργαστήριο πληροφορικής χάρη στη δωρεά 12 υπολογιστών από γονέα – μέλος του Συλλόγου & εξοπλίστηκαν η Ε΄ & η ΣΤ΄ τάξη με βιντεοπροβολείς.

Β. Έγινε μνεία στις χριστουγεννιάτικες & τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο σχολείο.

Γ. Διοργανώθηκε Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών, επιδοτούμενο από το ταμείο του Συλλόγου & υπάρχει σχεδιασμός για ακόμη 3 σεμινάρια με θέματα τη διαχείριση της μελέτης στο σπίτι & τα μαθησιακά προβλήματα, τη διατροφή & τα μικρόβια.

Δ. Το ταμείο του Συλλόγου ανέλαβε την αγορά όλου του φωτοτυπικού υλικού του σχολείου για το έτος 2011 -2012.

Ε. Το ταμείο του Συλλόγου ανέλαβε να συντηρήσει τον ισόγειο όροφο του σχολείου.

ΣΤ. Υπό την αιγίδα του Δ.Σ. λειτουργεί Μουσική Ακαδημία Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής & Θεατρικό Εργαστήρι, ημιεπιδοτούμενο από το ταμείο του Συλλόγου.

Ζ. Το Δ.Σ. μεσολάβησε & με την αρωγή γονέα – μέλους του Συλλόγου, ώστε οι μεγάλες τάξεις & η Μουσική Ακαδημία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν γενική πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα λάβει χώρα παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εντελώς δωρεάν για τους μαθητές των μεγάλων τάξεων.

Η. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους γονείς προσέφεραν ή χορήγησαν υπηρεσίες ή προϊόντα εθελοντικά, προκειμένου να πραγματωθούν οι εκδηλώσεις που κατά καιρούς αναλαμβάνει.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που θα αναλάβει μέχρι το πέρας της φετινής σχολικής χρονιάς:

Α. Ανθοέκθεση, η οποία ως δράση θα ενταχθεί στο γενικότερο περιβαλλοντικό πρόγραμμα που αξιοποιεί η Ε’ τάξη.

Β. Ημερήσια εκδρομή, οργανωμένη από το διοικητικό συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο & τα παιδιά του Συλλόγου θα συμμετάσχουν με έξοδα του ταμείου του Συλλόγου.

Γ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαθέσιμες θέσεις, οπότε όσοι μαθητές & γονείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο της διεύθυνσης στο τηλέφωνο 2310 650811.

Δ. Το Δ.Σ. προτίθεται να οργανώσει στη λήξη της σχολικής χρονιάς γλέντι για όλες τις οικογένειες, που φιλοξενούνται στο σχολείο μας, & έκθεση βιβλίου, με τα έσοδα της οποίας θα εμπλουτιστεί η σχολική βιβλιοθήκη.

Ε. Το Δ.Σ. θα καλέσει όλες τις μανούλες του σχολείου στη γιορτή της μητέρας για να τις τιμήσει, να προσφέρει μια ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους & να συζητήσουν θέματα που αφορούν στα παιδάκια μας.

ΣΤ. Η Σχολή Γονέων που λειτουργεί από την περσινή χρονιά στο σχολείο μας, τον επόμενο χρόνο θα αντικατασταθεί από Σχολή που θα αφορά στην πρόληψη κατά διαφόρων μορφών εθισμού (ναρκωτικά, αλκοολισμός, κάπνισμα, ηλεκτρονικός εθισμός) σε συνεργασία με το Δίκτυο Άλφα.

Το διοικητικό συμβούλιο προτείνει & ενθαρρύνει όλους τους μαθητές να φέρουν & να ανακυκλώσουν τα σχολικά τους εγχειρίδια στο χώρο του σχολείου.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις προτάσεις, τις ανησυχίες & τις παρεμβάσεις των μελών του Συλλόγου & μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας του 7ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης 7dim-stavroup.thess.sch.gr ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συμβουλίου syllogos.gon.7dhm.sta@gmail.com.

 

Με τιμή

Το διοικητικό συμβούλιο

 

Πίσω       Αρχική