ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ

Σήμερα είναι Πέμπτη. Όλα τα παιδιά ανυπομονούν να μπουν στο λεωφορείο. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω στην τάξη και ο κύριός μας σημειώνει ποια παιδιά είναι εδώ. Ένας άλλος δάσκαλος παίρνει τα χρήματα για τη μεταφορά και για τα εισιτήρια.

Μια κυρία λέει στο δάσκαλό μας να κατεβούμε κάτω. Όλα τα παιδιά παίρνουμε τα μπουφάν μας και κατεβαίνουμε στην αυλή.

Τώρα είμαστε κάτω και περιμένουμε τα λεωφορεία. Τα λεωφορεία ήρθαν και σιγά-σιγά ανεβαίνουμε. Όλα τα παιδιά δενόμαστε με τις ζώνες μας.

Μετά από μια ωραία διαδρομή φτάσαμε στο πάρκο των δεινοσαύρων. Οι δάσκαλοι μας λένε να κάνουμε γραμμές. Τώρα μιλάνε με τους κύριους που είναι στην είσοδο. Ένας κύριος μας παίρνει για ξενάγηση και μας λέει να κάνουμε έναν κύκλο. Μετά μας εξηγεί την ιστορία της Γης. Αφού μας την είπε, αρχίζει την ξενάγηση. Μας δείχνει τα ομοιώματα των δεινοσαύρων και μας λέει κάποια λόγια για το καθένα. Στη συνέχεια μπαίνουμε στη σπηλιά και ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο!

Τώρα η ξενάγηση τελείωσε. Ο ξεναγός μας λέει να πάμε στον παιδότοπο για να φάμε και να πάμε μετά να παίξουμε. Οι κυρίες μας λένε ότι αφού φάμε θα ζωγραφίσουμε πρώτα κάτι από αυτά που είδαμε στη σπηλιά και στη συνέχεια θα πάμε να παίξουμε.

Μετά από ώρα, έφτασε η ώρα της επιστροφής. Επιστρέφουμε στο σχολείο και παίζουμε λίγο επιτραπέζια παιχνίδια, μέχρι να έρθει η ώρα να σχολάσουμε.

 

Μαυροπούλου Στέλλα,  Ε1΄  2008-2009

 

Πίσω    Αρχική